Despre noi

            Dacă vă doriți cele mai bune soluții pentru o vacanţă minunată atunci noi va oferim tot suportul şi experiența unei echipe profesioniste, fiind dedicați dorințelor voastre şi implicându-ne activ în găsirea de cele mai bune oferte şi preturi conform criteriilor dumneavoastra pentru ca fiecare clipa să fie memorabilă!

            Dumneavoastră aveţi VISELE, dorințele, bagajele, familia şi prietenii iar LUMEA este atât de aproape… este AICI… la noi.

            Noi va ajutam să alegeți locaţia, vă găsim cele mai bune bilete de avion, va propunem cele mai bune pachete turistice iar acolo… este DESTINAŢIA!

            A calatori înseamnă să descoperi sau redescoperi lumea așa cum este, cu frumusețile, tradițiile specifice locului, cu oamenii ei, aşa că noi suntem aici ca totul să fie așa cum va doriți.
            Evadarea din cotidian, reprezintă oportunitatea de lărgire a orizontului, șansa de a învăța comunicarea unii cu ceilalți, șansa de a fi alături de familie şi prieteni şi de a simți viața din plin, pentru ca fiecare clipa merita trăita la maxim!

            N’Joy Travel vă oferă servicii dedicate de călătorie pentru orice destinație:
- Pachete turistice
- Rezervări la hoteluri şi pensiuni
- Rezervări bilete pentru avion
- Închirieri autocare si microbuze, rent a car & transfer aeroport
- Asigurări de călătorie
- Organizare evenimente
- Servicii complete de Travel Management pentru compania dvs.

            La dumneavoastră este cheia pentru a va deschide inimile către noi, iar echipa noastră va fi acolo să vă întâmpine cu prietenie, profesionalism, eficienta, loialitate şi servicii de cea mai bună calitate.

             Vă provocam să încercați să vă răsfățați mai mult, vă provocam să vă relaxați aşa cum nu aţi mai făcut-o de mult timp, vă provocam să încercați să vă îndepliniți o mică parte din visele unei vieți scurte pline de griji şi imprevizibil.


  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?