Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului N'Joy Travel (njoytravel.ro).

Site-ul N'Joy Travel (njoytravel.ro) este operat de societatea SC DEDICATED TRAVEL MANAGEMENT SRL, cu sediul in B-dul Marea Unire nr. 21, Bl. U6, Et. 1, Ap. 04, Galati, Galati, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/988/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe N'Joy Travel (njoytravel.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii N'Joy Travel (njoytravel.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea N'Joy Travel (njoytravel.ro) si a tertilor cu care N'Joy Travel (njoytravel.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe N'Joy Travel (njoytravel.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar N'Joy Travel (njoytravel.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?